Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

Ασύνδετα, αφόρητα, βαρετά κι αναμενόμενα

Είναι λίγο γελοίο να βλέπω στο άλλο site απάνω δεξιά ότι κάτω από την ταμπέλα "συνεργάτες" υπάρχουν δύο nicks τα οποία-οποία σύγχυσις!-αφορούν το ένα και το αυτό πραγματικό πρόσωπο. Από την άλλη, βαριέμαι τόσο αφόρητα να το διορθώσω που τελικά το άφησα. Και μόνο που μπήκα στον ελεεινό κόπο χτισίματος (sic) νέου "blog", ε αυτό συνιστά μοναχό του ένα θαύμα. Οπότε ξεκόλλα τυχαίε αναγνώστα, ο tr-end-y είν' ο lao. Το καλοσκέπτομαι καλύτερα και ίσως και να είμαστε και συνεργάτες, εγώ και ο άλλος μου εαυτός.
Τέσπα. Είναι όλα διεργασίες. Φυσικές, ανθρώπινες, βιολογικές, χημικές, θερμοδυναμικές, κοινωνικές, πολιτικές (..), σεξουαλικές, διεργασίες του ελλόγου και του παραλόγου. Αύριο θα είναι άλλη μια μέρα του θανάτου. Η ανθρώπινη ασυνεννοησία θα σημειώσει ένα ακόμη ενταγμένο βήμα σαχλής προόδου. Κάποιοι θα πληρωθούν με 22,5 γιούρο επιτελώντας αδιάκοπα την μηχανική εργασία που τους ανατέθηκε. Κάποιοι θα στρογγυλοκάτσουν αναπαυτικά στις δερμάτινες πολυτελείς διευθυντικές καρέκλες. Ένας θα στέκει ανάμεσά τους-κει στο όριο του χάους.

-επερχόμενα stuffs: η αλητεία του νέου κοκ, τα αιμοβόρικα μπλε στρουμφάκια, η καγκουρίαση σε όλες τις τις εκφάνσεις, οι τρεις "καλύτεροι"* ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

καλά αυτό το γράφω και τώρα
  1. http://www.bestradio.gr/
  2. http://www.877.gr/
  3. http://www.kosmos936.gr/

σημειωτέον πως ο εν λευκώ αργά μα σταθερά αποκαθηλώνει στις προτιμήσεις μας τον best ο οποίος οφείλει να κάνει και καμιά ανανέωση στην playlist του ειδικά στην prime time zone (sic!!). σταθερά ανερχόμενος επίσης ο era cosmos (όχι όμως όλες τις ώρες). περισσότερα για το e-radio στην ελλάδα άλλη φορά. τις μουσικές τις ακούς, μην τις υποβάλλεις στην βάσανο των περιττών σχολίων. Πάντως ένα τέτοιο κομμάτι ούτε καν αυτοί οι σταθμοί δεν το χουν παίξει. Τελείως κουφό όμως ε?

* όπου "καλύτεροι".eq.μη καγκούρικοι (το κέρατό μου μέσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: