Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Η αταξία στις ψυχές μας ανέκαθεν θριάμβευε

Αν και είμαι σε βαρέως busy mode τους last n μήνες (όπου n≈ηλικία μου) δημιούργησα (sic) το ετεροθαλές αδερφάκι του Λogic.EnD.Chάοs.

BurnTheTrenD mothafuckers.

Φυσικά ο τίτλος είναι ηθελημένα κοινότοπος. Καθρεπτίζει τις βάρβαρες δόσεις trendy-λας που δεχόμαστε τουτοιοτρόπως κι ανηλεώς σε κάθε μας νωχελικό κι αβέβαιο βηματισμό προς τις επάλξεις αποδεχτών από την κοινωνία ιδανικών. Και το nick αφόρητα ανέμπνευστο. Πρέπει όμως να είσαι trendy για να μην σε εγκαταλείψει ποτέ η έμπνευση? Αυτά είναι απλώς ταμπέλες. Τουλάχιστον υπάρχει εντός του η αμφισήμαντη αμφίσημη (το κέρατό μου) λέξη EnD. Αυτό θα το δούμε αργότερα.

Για ένα είμαι grandee-βέβαιος: ό,τι κι αν λεχθεί, ό,τι απίθανοι-υπέροχα απίθανοι-συνδυασμοί πλήκτρων κι αν πατηθούν, όσο λογικό κράξιμο κι αν διοχετευθεί μέσω ψυχρών συνδέσμων διαδικτυακών όλα τούτα δεν θα αποτελούν πάρα μια μαλακία και μισή. Στην πραγματικότητα η ζωή δεν βρίσκεται καν εκεί έξω.

Τέσπα. Κατά τα λοιπά, και το παρών blogάκι θα ανανεώνεται με τους γνωστούς κλασικούς απεριοδικούς ρυθμούς του μεγάλου και "σοβαρού" αδερφιού του. Σε ό,τι αφορά το ύφος, χμμ... το κόβω για φλογερό αγκίστρωμα εν αρχή από τις ορθολογιστικές λαβές ασπίδων της αμύνης αλλά κάτι μου λέει πως εν συνεχεία θα μεταπέσει σε άμμετρους ρεαλιστικοποιητικούς στοχασμούς.

Το μόνο σίγουρα για την ώρα: απαξιώστε κομψά τους κάγκουρες της κοινωνίας όλης. Κάθε λογής ε?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

yeyyyyyyyyyyyy

epitelous kagouries!!!

(pou tis katalavainw kiolas) :D

Lorelei Am Rhein είπε...

Γουό, γουό, γούό!!

( Το σχόλιο για το άλλο μπλογκ. Μήπως να το ξανασκεφτείτε παιδιά ;;; )
LOL

Ανώνυμος είπε...

τι να ξανασκεφτούμε??
αφού το 'παμε: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!
λολ