Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

βημαγκαζίνο-σαβούρα βιβρ & ανθυποημιγκομενίδια

οκ the next time που θα σπαταλήσω 2 (2 κι όχι 3) γιούρο για να πάρω αυτή τη φυλλάδα θα το σκεπτώ σοβαρότερα. έλεος και ήμαρτον γαμώτημας.

να βγαίνει η ιντελουκτουάλα -καικαλά-δημοσιογράφος και να σου λέει πως αφήστε τους άνδρες να πληρώνουν. αυτός είναι ο προορισμός για μας τις "γυναίκες"-το να καταφέρνουμε να μην βάζουμε ποτέ το γαμώχερο στην τσέπη. αυτή είναι η γυναικεία αξιοπρέπεια?? αυτό θα πει τήρηση του savoir vivre? ω τι ξεπεσμός-τι ξετσιπωσιά ωιμέ!

και καταφανώς δεν τίθεται ζήτημα καβουροτσεπίασης. κάθε άλλο. το πρόβλημα είναι ότι γέμισε ο τόπος ανθυποημιγκομενίδια και η προδιεγραμμένη απόρροια αυτού είναι πως γεμίσαμε και από καληνυχτάκηδες (αυτή τη λέξη κάπου εδώ πρέπει να την πέτυχα omg kai 3 lol ftw!! )

σάλτα γαμηθείτε έκαστος με έκαστη

κατά τα λοιπά είθε να περάσει στο ίδιο σκατένιο μοτίβο του 07 και το νεογνό 08 μιας και οι ισχυρές δόσεις απαράμιλλης αηδίας, ασήκωτου αποτροπιασμού, συγκεχυμένης αγανάκτησης και τσαλαπατημένου μίσους που λάβαμε κατά το απελθόν έτος (my godamn ass) έχουν καταστήσει αυτή την κατάσταση συνώνυμο της πιο ασίγαστης εξάρτησης. είναι κουλ χρήσιμο να κυλιέσαι με το βόρβορο της αμορφωσιάς λολζ


υγ: πρόσεξε την κρίσιμη διαφορά μεταξύ των εννοιών "γκόμενα" και "γυναίκα"