Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Η θηλυκή πλευρά της καγκουριάς

Τίποτα χειρότερο, δεν συναντάς τίποτε βδελυγδέστερο από έναν κάγκουρα (εν πτήση-δλδ νομίζει ότι πετάει χάριν του έξτρα high aerodynamic spoiler). Τίποτα πιο καραγκιοζίστικο, τίποτε πιο meaningless από έναν κάγκουρα αλλοπαρμένο-χαμένο στη δίνη της dnaϊκής του μαλακίας. Τίποτε εκτός..
..από μια γυναίκα-κάγκουρα! Yeap..duh yeap!

Δεν θα κάτσουμε όμως τώρα να αναλογιστούμε τις αρχικές συνθήκες που επέδρασαν με τον πλέον καταλυτικό τρόπο στην γυναικεία ψυχοσύνθεση μιας wannabe (και εν-τέλει και με τη βούλα) καγκουρούς. Τί να ήταν κείνο το σημαδιακό γεγονός που λειτούργησε ως προωθητικό στοιχείο και ποιος ο κινητήριος μοχλός που εξέλιξε την όλη φάση που στα μάτια ενός τελούντος και σιωπούντος εν ηρεμία και γαλήνει τη ψυχή ομοιάζει αποκαρδιωτική? Πώς καταλήξαμε και γίναμε αυτόπτες μάρτυρες αποκρουστικών θεαμάτων μαινόμενων φύλ(λ)ων ασθενικών?

Λοιπόν partner, τα πράματα είναι απλά άμα τεθούν σε εξοντωτική ανάλυση μέχρις εσχάτων. Βέβαια, όταν τα χρονικά σου περιθώρια για μια τέτοια πολυδάπανη εις ότι αφορά πνευματικές δυνάμεις ενέργεια είναι λιγοστά τότε απωθείς με την ελαφράδα όμοια ενός bon viveur το βραδυκαές σε τέτοιες συνθήκες (NE.ΚΣ) οπλοστάσιο της σκέψης και πυροδοτείς το διαισθητικό σου κριτήριο αποφαινόμενος: για όλα φταίει ο άμεσος περίγυρος σε ένα απώτερο παρελθόν.

(η αμέσως θλιβερότερη κατηγορία γυναικών απάνω στο τιμόνι είναι σύζυγοι ανδρών κατόχων πληθωρικών SUV-για τα οποία ουδόλως με αφορά ο τρόπος κτήσης μολαταύτα δεν κρύβω ότι παρουσιάζει ένα ειδικό ενδιαφέρον το να γυρέψω το εγκεφαλικό momentum στο οποίο βρέθηκαν όλοι αυτοί οι καημένοι άνθρωποι ώστε να υποκύψουν τελικώς στην αδάμαστη γοητεία κατοχής-προβολής (ενίοτε οδήγησης) ενός εκτός δρόμου οχήματος. Μια εικόνα-χίλιες λέξεις που δύναμαι και ανακαλώ από την superwow μνήμη μου τώρα δα είναι αυτή 42άρας επιδιδόμενης σε αργόστροφους χειρισμούς ξεπαρκαρίσματος ενός Volvo XC70 ένα γαμημένο πρωινό πηγαίνοντας το μαλακιστηράκι της στο νηπιαγωγείο..)

dup

Δεν υπάρχουν σχόλια: