Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Chuck Norris.vs.Jack Bauer (dude!)

στιχομυθίες δυό κάφρων

α - ο μόνος λόγος που έχουμε Γη ακόμη είναι γιατί την προστατεύει ο Jack Bauer
λ - ο μόνος λόγος που έχουμε Γη ακόμη είναι γιατί την χρειάζεται ο Chuck Norris για αντίσταση ώστε να κάνει τα pushups (in fact, ο Chuck δεν κάνει pushups.. σπρώχνει τη Γη)
α - ο Jack Bauer είναι ο μοναδικός που μπορεί να φτάσει στο Νησί (ένα είναι το Νησί!) σε παρόντα χρόνο
λ - ο Chuck Norris έχει ήδη εξαφανίσει το νησί και in fact είναι αυτός η αιτία που ο Jack Bauer είναι ήδη στο Νησί! Για την ακρίβεια είναι κι αυτός ένας lost-ie
α - ο Jack Bauer έχει πηδήξει την Kate ( μία είναι η Kate!)
λ - ..αφού προηγουμένως έστησε κώλο στον Chuck (ο Jack όχι η Kate)
α - ο Chuck Norris έκλασε μέντες μόλις είδε τον Jack Bauer
λ - ο Chuck Norris δεν κλάνει. Ως μοναδική πράξη αβροφροσύνης προς την έτσι κι αλλιώς δοκιμαζόμενη ανθρωπότητα..
λ - ο Chuck Norris έκλασε μόνον μια φορά in his entire life (στην τρυφερή ηλικία των 5 μηνών και των 7 ημερών . Έκτοτε ένα τεράστιο σύννεφο ρυπαντικών ουσιών σωρεύθηκε πάνω από τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη. οι επιστήμονες ατυχώς συνέδεσαν το νέφος με την υπερπληθώρα αυτοκινήτων
λ - ο Chuck Norris δεν έχει τραβήξει ποτέ μαλακία. ΠΟΤΕ
α - Ο Jack Bauer ήξερε τι θα γίνει στον 6ο κύκλο ενόσω υπέγραφε για τον 1ο. επίσης γνωρίζει το τέλος του Lost.
λ - ..το οποίο όμως του το απεκάλυψε ο Chuck (αυτή είναι μόλις η δεύτερη -φαινομενικά αψυχολόγητη-πράξη εναργούς αβρότητας του Chuck Norris). Παρέλειψε όμως μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια: μετά το πέρας γυρίσματος και της τελευταίας σκηνής ο Chuck Norris με ένα κλασικό roundhouse kick θα ξαποστείλει στον γειτονικό γαλαξία το Νησί, τους σεναριογράφους και μερικούς ηθοποιούς i.e Michael-the ttttttttttookkkkkkkkk my ssssssssssssoooonnnnnnn. Στο μεταξύ, ο Jack Bauer θα είναι σε κάποια γωνιά έχοντας βάλει τα κλάματα.
λ - αποτελεί μύθο (of course!) πως η παναγία έμεινε έγκυος ένεκα του κρίνου άσπιλου κι ολόλευκου. Chuck was there.
α - ο Jack Bauer προκαλεί δυσκοιλιότητα ακόμα και στον Chuck
λ - ο πραγματικός λόγος για την -φαινομενική-δυσκοιλιότητα του Chuck Norris σχετίζεται με την προαναφερθείσια αιτία αν-αερισμού. Πιο σωστά, μια αφόδευση του Chuck Norris είναι υπεραρκετή για τον ολοκληρωτικό αφανισμό του πλανήτη.
λ - Ο Chuck Norris δεν έχει χέσει ποτέ. ΠΟΤΕ..
λ - Το γεγονός ότι ο Chuck δεν έχει χέσει ποτέ κι αυτό συνδεδεμένο με την παραδοχή πως κάτι τέτοιο θα σημάνει αυτόματα την εξαφάνιση από τους συμπαντικούς χάρτες της Γης δεν πρέπει να μας ωθήσει στο αβίαστο συμπέρασμα πως έχουμε να κάνουμε με την τρίτη πράξη αβρότητας του Chuck Norris προς την δοκιμαζόμενη ανθρωπότητα. Απλά ο Chuck Norris έχει αποφασίσει άλλον πιο εντυπωσιακό τρόπο καταστροφής.
λ - ο Chuck Norris δεν γαμάει. ΔΕΡΝΕΙ. Συνηθέστερα, με ένα roundhouse kick. Συνεπώς- και για τους φιλόθρησκους- μια ερμηνεία του "Chuck was there" αποτελεί το "Chuck looked her right in the Eye"

τέλος 1ου γύρου
Chuck.vs.Jack σημειώσατε 1

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Jack Bauer παίζει καλύτερο μπάσο απο τον Joey DeMaio

Ανώνυμος είπε...

Chuck was his teacher!